Znám osobně :)

13.03.2009 19:57

 

Ruminka

Ruminka je plemena stafordšírský bulteriér - jsou to stále smějící se psi s radostí na rozdávání. Je tak trochu střeštěná a páníci jí rádi rozmazlují :D Líbí se mi taková jaká je, i když má pár kil navíc :) Navíc je to jediná fenečka, z které mám opravdu respekt.

 

Vanilka

 

 Tak toto je kavalířice Vanilka nebo-li (vodníček), s kterou chodím na agility :), jsme tam takoví nejmenší prckové. Moc pěkně jim to s paničkou běhá ;)

 https://vanilka.ic.cz

 

Barča a Deril

Baruška a Derilka jsou jorkšírky, které znám už od štěňátka :) Jezdíme spolu na chalupu do Valtřic, kde je vždy plno zábavy.

 

Timík

Timík je pejsek, který semnou také chodí na agility. Je to nejrychlejší bíglík, kterého znám :) Někdy si spolu dokonce i zadovádíme a zavrčíme. Musím se přiznat, že na něj trošičku žárlím - Vanilce se hold líbí více Timík :D

https://biglik.ic.cz


Basco a Aki


Kraťanda Aki a dlouhosrstka Basco také běhají agility, ale také se svými páníky věnují turistice a dalším pejskařským aktivitám :)

https://collies.webgarden.cz/

 

Osík

 Osík je také pejsek, který semnou chodí na agility. Nemůžu si pomoci, ale hrozně rád ho provokuju. Sic jsem malej, rád mám navrvch i podstatně větším hafanům, ale na Osíka rozhodně nemám, i když se stále snažím :)


Ari

Tak toto je Ari :) - plemena Parson russel teriér. Poprvé jsme se viděli na cvičáku poslušnosti v Lukové a teď s námi také chodí spolu s paničkou Zuzkou na agility :) Arískovi závidím, jak pěkně a ladně skáče přes jednotlivé skočky, to já se musím více namáhat, s mýma krátkýma nožičkama a robustním tělíčkem :)

https://www.ari-parson.webnode.cz

 

—————

Zpět